Notes160x600
Rollup
Njoj je 28, a udaje se za starca od 70 godina: Njena strana priča će vas ostaviti bez teksta, nada se da neće dugo živjeti

Njoj je 28, a udaje se za starca od 70 godina: Njena strana priča će vas ostaviti bez teksta, nada se da neće dugo živjeti

Nedavno je jedna 28-ogodišnja djevojka iz Hrvatske podijelila svoju životnu priču, koja je na društvenim mrežama naišla na podijeljene reakcije.

Naime, djevojka je svoju priču počela tako što je otkrila da je njena majka teško radila cijelog svog života, a puno je propratila zbog problematičnog supruga koji je više vremena provodio za šankom nego kod kuće, ali se ona udala za njega iz ljubavi i nije ga željela napustiti. To je bio razlog iz kojeg je djevojka odlučila da neće dopustiti da se život njene majke ponovi i na njoj.

Kada je upoznala 70-ogodišnjeg muškarca dok je čistila apartmane u Istri, znala je da je to njena prilika jer se starac odmah zaljubio u nju. Ona je uvidjela da je itekako bogat, te da ga vrti oko malog prsta, pa je tako nije ni iznenadilo kada ju je zaprosio. Oklijevala je, ali onda kad je vidjela da sve više gubi pamćenje, pristala je.

Njihova veza nije na naišla na odobravanje od strane njegove djece, pa su se tako njih dvoje vjenčali u tajnosti, a prisutni su bili samo njihovi kumovi. Uzela je i njegove prezime, uvjerena da će na taj način primorati svog novog supruga da se pobrine za njenu budućnost.

Na kraju, priznala je da se nada da neće još dugo živjeti, jer želi da uživa dok je mlada. Ipak, ne kaje se zbog svoje odluke. Ispovijest je izazvala brojne i itekako burne reakcije, ali bilo je i onih koji su konstatovali da veliki dio žena razmišlja na isti način, samo što se njima nije ukazala dobra prilika.

Komentari