Notes160x600
Rollup
Njen dečko se onesvijestio kad je saznao da je prije bila muškarac: Fatalna plavuša je prije promjene spola izgledala potpuno drugačije (Foto/Video)

Njen dečko se onesvijestio kad je saznao da je prije bila muškarac: Fatalna plavuša je prije promjene spola izgledala potpuno drugačije (Foto/Video)

U današnjem članku vam donosimo priču poslije koje ćete shvatiti da problemi koje vi imate u svojoj ljubavnoj romansi i nisu nešto ozbiljni.

Danas su brojne priče o ljudima koji se nisu osjećali da su u pravoj koži, u kojoj trebaju biti, te se zbog toga odlučuju na brojne radikalne poteze, a među njima je i promjena spola. Iako vam se možda na prvu ova odluka učini bizarnom, bez ikakve sumnje je da svaka osoba koja postane transseksualna, da prođe kroz pravo mučenje dok ne donese tu odluku, potpuno sigurna u ono što želi.

Takva priča se dogodila i Eden Estradi, koja je prije svoje operacija i prije procesa bila uspješan model kao muškarac, a onda je sa 21 godinu odlučila da želi da promijeni svoj spol i postane žena. Prvo je svoju odluku priznala porodici, kojoj je bilo itekako teško, ali su odlučili da prihvate njenu odluku i da joj pruže neophodnu podršku, koja joj je bila itekako neophodna.

Za Eden kasnije nikad ne biste pomislili da je bila muškarac prije, a u to itekako nije posumnjao njen dečko. Naime, ona se posebno mučila s tim da saopšti svom dečku istinu, a znala je da je vrijeme da i on sazna istinu. Odlučila je to da uradi na neobičan način.

Ona je snimila video u kojem je na kameri zabilježila njegovu reakciju kada je saznao da je zapravo Eden rođena kao dječak, te kroz šta je sve u svom životu kasnije morala da prođe. U nastavku pogledajte kako je on reagovao.

Komentari