Notes160x600
Rollup
Nisu imali svoju djecu, ali Milena i Dragan obožavali su Ivu: Za njih je ona bila sve na svijetu – Foto

Nisu imali svoju djecu, ali Milena i Dragan obožavali su Ivu: Za njih je ona bila sve na svijetu – Foto

Poznata glumica Milena Dravić, sahranjena je u petak u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. 

Uprkos teške bolesti s kojom se borila, Milena je do samoga kraja ostala vedra i nasmijana dama koja svoju okolinu obasipa pozitivnom energijom.

Milena se tokom života udavala tri puta, ali istinska, prava ljubav njenog života bio je njen kolega Dragan Nikolić. Milena i Dragan su u braku bili više od četiri decenije. Bili su jedan od najpopularnijih a po mišljenju mnogih i jedan od najljepših parova na našim prostorima.

Kada su Dragana jednom upitali da ispriča kako su uspjeli opstati uprkos svim iskušenjima i izazovima koje donosi život javnih ličnosti, jer oboje su to zaista i bili, Dragan je odgovorio:

– Oboje smo uspješni u svom poslu i sasvim je normalno da ima i zavidnih ljudi. Čak je i publika jedno vrijeme dvojila o našoj vezi. Međutim, na sve ovo treba računati kada se radi o braku javnih ličnosti. Svojim kolegama koji se možda nalaze u sličnoj situaciji bih poručio: Jednostavno živite svoj život i budite jači od tračeva. 

– Mi istina nemamo svoje djece, a biti roditelj je po meni i iskustvo i nešto što treba svakom živom biću iz jednostavnog razloga produženja vrste. To što nemamo djecu ne smatram našom manom, ali je za nas veliki nedostatak, jednostavno je to tako. S druge strane, mi djecu koja nisu naša volimo kao svoju rođenu. Imamo našu malu nećakinju Ivu koja ima nepunih šest godine. Ona je naš cijeli svijet, ona nam nadoknađuje sve – odgovorio je Dragan.

Milena je rekla ovo: 

– Dragan i ja nemamo svoje djece, ali nas dvoje smo porodica. I oboje smo vezani za naše porodice. Obožavamo unuku mog brata, i veoma smo brižni prema našim najbližima.

Komentari