Notes160x600
Rollup
Nikad ne biste pogodili: Iznenadit ćete se kad čujete koliko je Kolindi godina (Foto)

Nikad ne biste pogodili: Iznenadit ćete se kad čujete koliko je Kolindi godina (Foto)

Hrvatska predsjednica, Kolinda Grabar Kitarović je jedna od najutjecajnijih žena u regionu, pa nije ni čudo što svjetski mediji redovno izvještavaju o njoj. Ipak, o hrvatskoj predsjednici i njenom privatnom životu se ne zna baš previše, ali svejedno mediji iskorištavaju svaku priliku da vide šta se to novo dešava u njenom životu, bilo da je riječ o novim modnim kombinacijama kojima je oduševila kritičare ili o novim političkim stavovima i odlukama kojih se pridržava. Ipak, onima koji ne žive u Republici Hrvatskoj, uvijek su zanimljivi oni dijelovi koji se tiču njene intime.

Kolinda je posebno interesantna postala nakon prošlogodišnjeg Mundijala koji je održan u Rusiji, na kojem je hrvatska reprezentacija ostvarila historijski uspjeh, a osim što je svijet govorio o talentu mladih reprezentativaca, govorili su i o vatrenosti njihove predsjednice koja je bodrila svoje momke sa tribina. Na Svjetskom prvenstvu je Kolinda dokazala da je veliki ljubitelj nogometa, kao i svi Hrvati, a isticala se i po navijanju u odnosu na ostale zvaničnike i visoke predstavnike u čijem je društvu bila. Malo joj je ko to zamjerio, a uglavnom su svi razvili simpatije za hrvatsku predsjednicu poslije ovoga.

Bilo je i onih koji su konstatovali da se Kolinda itekako dobro drži, a s obzirom da je napunila 50. godina, morat ćete se složiti da je to zaista tačno.

Naime, Kolinda Grabar Kitarović je rođena 29. aprila 1968. godine, u Rijeci, a zaista niko na prvu ne bi pomislio da je prešla i preko pete decenije svog života u kojem je ostvarila brojne uspjehe i na privatnom i na poslovnom planu.

Komentari