Notes160x600
Rollup
NEVJEROVATAN SLUČAJ: Pijani muškarac pao sa 11. sprata zgrade i preživio (FOTO)

NEVJEROVATAN SLUČAJ: Pijani muškarac pao sa 11. sprata zgrade i preživio (FOTO)

Nevjerovatna stvar dogodila se jednom muškarcu, on je imao toliko sreće da je preživio pad sa 11. sprata stambene zgrade.

Ovaj incident se dogodio u kolumbijskom gradu Ibague. Sve se odigralo u samo nekoliko trenutaka.

Naime, John Alvarado je čovjek sa „nekoliko života“. On je bio toliko pijan da je u jednom trenutnku izgubio ravnotežu i pao sa 11. sprata stambene zgrade i preživio je pad sa te visine. Da stvar bude još nevjerovatnija, Alvarado je prošao sa lakšim povredama koje nisu opasne po život.

Pijani Alvarado je nakon incidenta kazao policije da je izgubio ravnotežu i pao sa 11. sprata, na kojem se nalazi njegov stan.

Ovaj četrdesettrogodišnjak je imao sreću što je njegov pad ublažila cerada koje je postavljena iznad glavnog ulaza u zgradu.

„Čuli smo glasan zvuk i odlučili smo izaći da vidimo šta se događa. Vidjela sam da je cerada na ulazu zgrade broj 7 potpuno uništena i visila je gotovo do zemlje. Vidjelo se da je nešto na njoj, ali niko nije znao šta je to“, kazala je stanarka zgrade u kojoj živi Alvarado.

I policija pretpostavlja da je u Alvaradovom padu ključnu ulogu imao alkohol. Na sreću, on je nakon pregleda pušten kući.

This slideshow requires JavaScript.

Komentari