Notes160x600
Rollup
NESVAKIDAŠNJA NESREĆA: Pijani vozač se automobilom zabio u carinsku kućicu

NESVAKIDAŠNJA NESREĆA: Pijani vozač se automobilom zabio u carinsku kućicu

Na graničnom prelazu Vinjani Donji – Gorica dogodila se saobraćajna nesreća. Pijani vozač je izgubio kontrolu nad automobilom i udari u carinsku kućicu.

Ova nesvakidašnja nesreća se dogodila rano jutros, vozač je velikom brzinom išao iz pravca Imotskog, iako postoji ograničenje brzine prilaza granici, i u jednom trenutku je izgubio kontrolu nad automobilom, te se pri punoj brzini zabio u caninsku kontrolnu kućicu.

Vozač je automobilom razbio rampu i zaštitnu željeznu ogradu, koja je od siline udara odbijena desetak metara. Nakon toga je prevrnuo kućicu u čijoj blizini je bio dežurni carinik.

Srećom, carinik je bio na kontrolnom punktu izvan kućice.

Kolika je silina udarca bila svjedoči činjenica da se kontrolna kućica prevrnula, te je tom prilikom i jedan službenik carine lakše povrijeđen. Povrijeđen je lakše, također i vozač automobila, kojem je prema neslužbenim informacijama izmjereno 2 promila alkohola u krvi.

On je nakon nesreće priveden u policijsku stanicu Imotski do triježnjenja, a nakon toga slijede mu prijave po zakonu o sigurnosti prometa.

Komentari