Notes160x600
Rollup
Ne želi da živi s njom: Dečko Snežane Đurišić otvoreno priznao zbog čega se nikad neće useliti s njom

Ne želi da živi s njom: Dečko Snežane Đurišić otvoreno priznao zbog čega se nikad neće useliti s njom

Snežana Đurišić je jedna od najomiljenijih pjevačica na našoj domaćoj sceni, a kao dokaz joj služi njena itekako uspješna karijera na kojoj joj mogu pozavidjeti većinski dio pjevačica iz regiona. Što se tiče njenog privatnog života, i o njemu se u medijima stalno piše, a Snežana ne krije da je već godinu dana sretno zaljubljena u Vanju Miloševića, koji radi kao ginekolog. Nedavno su mediji širili glasine da se Vanja uselio kod svoje djevojke, ali ubrzo je on iste te navode i demantovao.

Naime, Vanja je naglasio da je razlog iz kojeg on i Snežana ne žive, niti planiraju da počnu zajedno živjeti taj što su oboje ostvarili svoje ciljeve, imaju uspješne karijere, pa tako svakog dana im fali vremena da završe sve svoje obaveze, a smatraju da savršeno dobro funkcionišu i na ovaj način, gdje su sretni jedno s drugim, a opet imaju svoje živote koje vode odvojeno i nezavisno jedni od drugih.

Vanja je naglasio da se ne miješa u odnos koji poznata pjevačica ima sa svojim sinom, niti planira da to radi u budućnosti. Za Snežanu tvrdi da je riječ o ženi koja nema mrlje u svom životu, ali da se namučila kao roditelj. Ipak razumije njenu ljubav, jer je ipak riječ o njenom djetetu, a osim što će joj pružiti podršku u bilo kojoj situaciji u kojoj se nađe u životu, ne planira da se petlja u taj dio njenog života.

Inače je Vanja od svoje partnerice mlađi čak pet godina, ali su oboje u nekoliko navrata spomenuli da je ta razlika u godinama u njihovom dobu neprimjetna, te da uživaju u vremenu koje provode zajedno.

Komentari