Notes160x600
Rollup
Ne trebate dezodorans: stavite samo ovaj sastojak iz kuhinje i cijeli dan ćete mirisati

Ne trebate dezodorans: stavite samo ovaj sastojak iz kuhinje i cijeli dan ćete mirisati

Idu topliji dani, putujete busem, stalno se znojite a dezodorans vam nije bio pri ruci i osjetili ste neugodne mirise.

Nije nikakvo čudo jer se takve stvari događaju svima nama, ali to možete da spriječite samo jednim sastojkom koji se nalazi u vašoj kuhinji.

Niste znali za to, ali limun će vam sigurno pomoći u dosta stvari i ne, nije riječ o limunadi da se rashladite nego o neugodnim mirisima koje će spriječiti.

Uobičajeni dezodorans možete sasvim lagano zamijeniti nekim prirodnim proizvodima iz vaše kuhinje.

Sok od limuna je odavno poznat po svojim antimikrobnim svojstvima. Djevojke u vrelim zemljama od davnih vremena su praktikovale ovaj jednostavan trik – držale su ispod pazuha parče limuna.

Ali, korišćenje limuna na ovaj način nije baš praktično, zato predlažemo da pazuhe obrišete limunovim sokom i to će vam definitivno pomoći.

Međutim limun nije jedini sastojak koji vam može zamijeniti dezodorans. Tu je i puder. Da da, dobro ste pročitalu bejbi puder apsorbuje vlagu i sve neprijatne mirise. Samo ga nanesite na prava mesta i sve će biti u redu.

Sirće djeluje isto kao puder u prahu. Razlika je u tome što je lakše za upotrebu – samo protrljajte pazuhe sirćetom i ono će neutralisati neprijatne mirise. I ne brinite, miris sirćeta će brzo izvetriti.

 

Komentari