Notes160x600
Rollup
Nataša i Karleuša su razbjesnile vjernike širom Srbije: Cijeli region na nogama, treba da se srame zbog ovoga (Foto)

Nataša i Karleuša su razbjesnile vjernike širom Srbije: Cijeli region na nogama, treba da se srame zbog ovoga (Foto)

Nakon prve regionalne dodjele muzičkih nagrada, Music Award Ceremony, još uvijek se govori o nastupima najpoznatijih zvijezda u regionu, a veliku pažnju je naravno uspjela da privuče Jelena Karleuša.

Iako je publika već navikla na posve neobične nastupe od ove pjevačice, svojim scenskim nastupom je ovaj put oborila sve s nogu. Promovisala je ovom prilikom novu pjesmu Lajk, a nastup je počeo tako što je pustila video na kojem pjevačica visi sa znaka na kojem je crvenom linijom prekrižena riječ Život, a zatim je naprosto oborila sve s nogu kada se pojavila na sceni, naizgled razapeta ispred objektiva.

Još jedan nastup o kojem svi govore jeste nastup Nataše Bekvalac, koja je izvela miks svojih pjesmaa koji je već od ranije poznat publici, ali kada se na sceni pojavila sa krstom na leđima, svi su ostali zbunjeni, a bilo je mnogo onih koje je ovaj gest popularne pjevačice uvrijedio.

Iz tog razloga se na društvenim mrežama u posljednjih nekoliko dana digla hajka protiv dvije pjevačice, za koje se mnogi slažu da su ovaj put pretjerale kada je u pitanju scenski nastup, te da su itekako trebale da religiju i religijske simbole ostave van scene, te da makar to bude granica koju ne dopuštaju sebi da pređu.

Ipak, ni jedna ni druga pjevačica se nije oglašavala povodom ovih komentara, a iz njihove šutnje se može zaključiti da po njima nisu ništa loše uradile, nego da je to sve u svrhu „umjetnosti“, te da pruže publici šou program kakav su i došli da gledaju.

Komentari