Notes160x600
Rollup
Nakon što se vratila u Zadrugu, ona je prva posjetila Kiju

Nakon što se vratila u Zadrugu, ona je prva posjetila Kiju

Opće poznata stvar je da se Kristini Kiji Kockar slošilo zbog svađe sa još uvijek zakonitim suprugom Slobodanom nakon njegove izjave kada je prestao da je voli.

Kristina je doživjela nervni slom te je hitno napustila zadrugu gdje joj je ukazana ljekarska pomoć i čekali su da se njeno stanje stabilizuje.

Nakon što se oporavila i došla k sebi, te nakon što se osjećala bolje vratila se u Zadrugu a tu su je odmah dočekali njeni zadrugarski prijatelji.

Kristinu je odmah nakon povratka dočekala Ana s kojom je inače najbolja u Zadruzi i sa kojom najviše provodi vremena.

Potom Ane prišli su joj i Milan i Miljana koji su s njom vodili razgovore i savjetovali je kako da nastavi dalje i kako treba da bude jaka jer se bliži kraj svega.

Kija je ovih dana bila u opštem haosu kako fizički tako i sa zdravljem, i pomoć zadrugara i njenih prijatelja prijeko joj je bila potrebna.

Dok se osjećala loše i dok je bila bez svijesti u pubu i još uvijek njen zakoniti suprug Slobodan Radanović joj je mjerio puls i provjeravao da li je dobro.

Kija je sada zdrava i osjeća se mnogo bolje pa je zbog svog boljeg zdravstvenog stanja popričala i sa ostalim zadrugarima i dobila sa svih strana savjete i podršku da ne treba tako da reaguje i da to radi sebi.

Komentari