Notes160x600
Rollup
Nakon što ga je Karleuša isprozivala on joj OVAKO odgovorio

Nakon što ga je Karleuša isprozivala on joj OVAKO odgovorio

Zvezde Granda koje se emituju Subotom na Prvoj TV uvijek izazvaju veliku pometnju kako svojom gledanošću, tako sjajnim kandidatima, ali i žirijem koji je neprevaziđen.

Jelena Karleuša je poznata po svojim jako direktnim komentarima koje daje kandidatima koji se takmiče. Ove subote brutalna je bila kada je nastupala Nataša Vodeničar koja je pjevala pjesmu Milice Pavlović ” Demantujem”.

Posle nastupa Nataša nije baš dobar broj glasova dobila, a i ne toliko pohvalne komentare na račun njenog pjevanja kao i na izbor pjesama koji je pjevala.

Jelena Karleuša je rekla kako kompozitor koji je kreirao pjesmu ”Demantujem”  izvođača Milice Pavlović na nekim opasnim drogama bio kada je kreirao ovu pjesmu.

Kako su ovo prenijeli svi mediji, kompozitor je odlučio da odgovori na ovu prozivku na svom profilu.

Naime kompozitor je napisao ovako

” Gori mi telefon večeras zbog večerašnje emisije Zvezde Granda i komentara Jelene Karleuše da kompozitor pjesme ”Demantujem” mora da je bio na žestokim opojnim drogama kada je komponovao ovu pjesmu. Pjesma jeste koska za takmičenje,ali svaka čast na hrabrosti, ambiciji i energiji Nataši. Hrabri i drugačiji jedino i naprave nešto u ovom poslu. Pametno i jako do kraja. P.S Što se tiče ljudi koji se raspituju koje su droge u pitanju, samo da kažem da sastojci umiju da budu vrlo psihoaktivni ako se mnogo miješaju. Rad,posvećenost,fantastična ljubav prema onome što radiš i obična voda”

 

Komentari