Notes160x600
Rollup
Nakon ovog poteza oglasila se i Karleuša : ”Igraš na kvarno” a pogledajte i na koga misli

Nakon ovog poteza oglasila se i Karleuša : ”Igraš na kvarno” a pogledajte i na koga misli

Poznato je da pop diva stalno ima nastupe i da joj se svi dive na tome kako uspijeva uskladiti posao i privatni život i odakle joj sva ta energija.

Nedavno je najavila kako će u najvećoj crnogorskoj diskoteci Top Hill nastupati od ovog ljeta, ali čini se da špekulacije vode ka tome da ništa nema od toga.

Naime,kako tabloid otkriva da su Jeleni Karleuši vlasnici i menadžeri lokala otkazali njena dva koncerta zbog druge koleginice koja ih je uslovila.

Kako saznajemo ona je rekla ”Ili ona, ili ja” što je dodatno razbijesnilo Jelenu te se oglasila na Instagram profilu i odmah nam je bilo jasno o kome se radi.

Jelena je uz fotografiju časopisa napisala opis ”Prljavo prljavo, igrala si na kvarno” a nama je odmah bilo jasno da je u pitanju njena dugogodišnja neprijateljica Ceca.

Poznato je da njih dvije imaju ratne sjekire već duži niz godina i da se viđaju samo po sudovima, te da njih sukob izgleda neće prestati.

Loš odnos među njima počeo je još dok je Arkan bio živ kada je Jelena izjavila du ”su sve one k**ve” na što je Arkan odmah opleo po njoj izjavljujući u emisiji ”ko o čemu k**va o poštenju” na što je samo izazvao još veću lavinu među njima.

 

Komentari