Notes160x600
Rollup
Nakon 37 godina braka muž je ostavio zbog mlađe i ljepše žene: Na kraju je našla je način da mu se osveti

Nakon 37 godina braka muž je ostavio zbog mlađe i ljepše žene: Na kraju je našla je način da mu se osveti

Nedavno je na internetu postala popularna ispovijest jedne žene koju je muž napustio nakon što su zajedno proveli 37 godina.

Naime, Džuli je priznala da je na kraju znala kada su se stvari u njihovim životima promijenile. Počelo je to kada je njen suprug zaposlio novu sekretaricu, a odjednom je postao hladan i distanciran. Nije puno prošlo, a već je zatražio razvod od nje. Njeno srce je bilo slomljeno, ali onda kada joj je rekao da ima tri dana da pokupi sve svoje stvari i da se odseli, bila je devastirana.

Ipak, kada je ostala sama na dva dana, da spakuje sve svoje uspomene i sjećanja, odlučila je da se osveti suprugu za ono što je uradio. Naime, u šipke na kojima su bile okačene zavjese, Džuli je stavila ostatke kavijara, znajući da će se ubrzo poslije toga neugodan miris da proširi cijelom kućom, a to je upravo ono što se i dogodilo.

Od bliskih prijatelja je saznala da su njen bivši suprug i njegova nova žena pravili sve vrste čišćenja i uređivanja, ali se nikako nisu uspjevali riješiti tog užasnog mirisa. Nisu mogli ni prodati kuću, a onda im je Džuli dala svoju ponudu.

Pravdajući se da je sentimentalno vezana za to mjesto, nudila im je 1/10 stvarne cijene, što su oni objeručke prihvatili. Kada su napuštali svoj dom, odnijeli su sav namještaj, uključujući i šipke za zavjese, da bi tek onda shvatili gdje je bio problem sve vrijeme. Ipak, tada je kuća već bila u vlasništvu Džuli i bilo je prekasno.

Komentari