Notes160x600
Rollup
Najteži trenuci za fudbalera i njegovu porodicu: Dva sata nakon rođenja, preminula im je kćerka

Najteži trenuci za fudbalera i njegovu porodicu: Dva sata nakon rođenja, preminula im je kćerka

Ovih dana su i svjetski, ali i mediji iz regiona izvještavali o velikoj tragediji koja je pogodila porodicu fudbalera Yannicka Thoelena. Naime, prije nekoliko dana su postali roditelji, ali samo dva sata nakon što je djevojčica stigla na svijet, preminula je. Od tad tuga vlada u porodici Yannicka i njegove supruge Kim, koji su se nedavno obratili javnosti preko društvenih mreža i obavijestili ih o tragediji koja je srušila njihovu sreću.

Yannick je objavio fotografiju na kojoj se vidi ruka njihove preminule kćerke, te je u opisu postavio dirljivu poruku u kojoj je naglasio da je dva sata koje su proveli kraj nje bilo najljepše vrijeme njihovog života, ali nažalost, kako je djevojčica bila rođena prerano, izdahnula je i ostavila njihova srca praznim i slomljenim. Ovo nevjerovatno kratko vrijeme će zauvijek pamtiti, ali sada kada njihova Lia više nije s njima, zamolili su sve da ih puste da tuguju u miru dok se ne oporave, jer im je to iznimno teško palo. Zahvalili su se na riječima podrške koje su stizale sa svih strana, te se povukli u svoj svijet.

Lovre Kalinić, koji je svojevremeno bio suigrač ovog belgijskog vratara je također iskazao svoju podršku i suosjećanje, a bilo je tu još mnogih poznatih nogometaša koje je ova tragedija pogodila.

Bez ikakve sumnje je da nogometašu i njegovoj supruzi trenutnu bol niko ne može umanjiti, ali se svi nadaju da će pronaći načina da pređu preko ovoga, kako su oboje mladi i kako ima vremena da osnuju svoju malu porodicu.

Komentari