Notes160x600
Rollup
Najduhovitije medijsko lice Enis Bešlagić povlači se iz svijeta glume: Nećete vjerovati čim se sada bavi!

Najduhovitije medijsko lice Enis Bešlagić povlači se iz svijeta glume: Nećete vjerovati čim se sada bavi!

U posljednje vrijeme mogli smo uočiti kako se na malim ekranima ne pojavljuje glumac koji je svima poznat po svom humoru. Jasno je, radi se o glumcu po imenu Enis Bešlagić.

Enis je simpatije publike osvojio svojim ulogama u “ Našoj maloj klinici” glumeći brbljivog portira, a kasnije smog a mogli vidjeti u seriji “ Lud, zbunjen, normalan” u kojoj je glumio muzičara iz Kaknja. Svaka njegova uloga bila je humoristična, a upravo zbog toga javnost se već duže vrijeme pita gdje je nestao Enis Bešlagić.

Odlučili smo istražiti gdje je i šta radi naš omiljeni glumac, i došli smo do saznanja. Enis Bešlagić potvrdio nam je kako je napravio malu medijsku stanku. Navodi kako od glume ne može baš živjeti, te je odlučio promijeniti profesiju.

Naime, Enis Bešlagić počeo je da proizvodi čokoladu. Osim proizvodnje Enis uvozi i izvozi čokoladu koja je veoma poznata u Bosni i Hercegovini.

Mi mu svakako želimo puno sreće i uspjeha, ali se isto tako nadamo da će se uskoro vratiti na scenu, te da će nastaviti da nas svojim humorom nasmijava do suza.

Komentari