Notes160x600
Rollup
Na nastupu se pojavila u crvenoj raskošnoj haljini: Svi su gledali u Jelenu, a on je sjedio odmah pored nje (Foto)

Na nastupu se pojavila u crvenoj raskošnoj haljini: Svi su gledali u Jelenu, a on je sjedio odmah pored nje (Foto)

Jelena Karleuša je ovih dana ubjedljivo najaktuelnija slavna osoba u regionu, pa tako nije veliko čudo što je u sklopu MAC večeri privukla pažnju kako medija, tako i publike.

Naime, u posljednje vrijeme su svi saznali za aferu pjevačice koju je navodno imala sa fudbalerom Ognjenom Vranješom koji je bio taj koji je objavio eksplicitne fotografije koje su razmjenjivali njih dvoje, a koje su imale za cilj da unište javnu sliku koju publika ima o Jeleni, a bez ikakve sumnje su se svi nadali da će to uništiti i njen brak.

Ipak, poslije svega su se zlonamjernici samo razočarali, kako je Duško u ovim teškim trenucima bio Jelenina najveća podrška, a kada se pojavila na ceremoniji u raskošnoj crvenoj haljini, svi su bili očarani. Na tome se nije završilo, a kao da su svi samo iščekivali kad će se Jelena pojaviti na sceni, po prvi put nakon cijele priče sa slikama i sa aferom.

Sve vrijeme je pored nje bio njen menadžer Zoran Birtašević, koji je bio njena pratnja, kako je Tošić poslije novogodišnjih praznika morao da se vrati u klub, u Kinu.

Čekanje fanova se isplatilo, a Jelena je ovu priliku iskoristila kako bi promovisala svoju novu pjesmu pod nazivom „Lajk“, a njen nevjerovatni nastup je oduzeo dah njenim fanovima, ali i svim kolegama koje su se tu našle te večeri. Karleuša je kući ponijela nagradu za pjesmu „Bankina“ koju je snimila sa Acom Lukas, a posvetila ju je svojoj majci, nadajući se da se njen kolega neće zbog toga ljutiti.

Komentari