Notes160x600
Rollup
Na ivici sukoba : Djevojke u Zadruzi napravile haos

Na ivici sukoba : Djevojke u Zadruzi napravile haos

Iz dana u dan u rijaliti programu Zadruga se sve više dešavaju svađe koje uvjek zamalo završe tučom ili eventualno obezbjeđenje mora da reaguje.

Kako je srijeda noć poznata kada je vrijeme žurke i kada se zadrugari malo više opuste i odmore od svih dešavanja, ove srijede su nastupali Katarina Grujić i Milan Mitrović.

Naime, njih dvije nisu imale baš dobar odnos otkako se špekulisalo da Kija i Filp imaju neku aferu. Zorana kojoj se Filip sviđao i sa kojim se muvala od samog starta je napadala Kiju.

Njih dvije su kako je vrijeme odmicalo izgleda shvatile neke stvari te su riješile da to sinoć i pokažu ostalim zadrugarima.

Nakon što je Bora uletio u spavaću sobu vikajući da se Kija i Zorana užasno svađaju i da izgleda kao da će da se potuku zbog Filipa zadrugari nisu mogli da vjeruju.

Milan je čitavo vrijeme svjedočio toj raspravi zbog Filipa i smješkao se svemu tome, a Bora je uporno ponavljao kako se njih svađaju.

Međutim izgleda da su njih dvije se malo više zbližile izgladile svoje odnose te odlučile da malo naprave show u zadruzi kako bi se zabavile i negativnu energiju otjerale od sebe,

Kako je to sve izgledalo možete pogledati na snimku ispod

Komentari