Notes160x600
Rollup
Muž joj je bio neplodan, a ipak su dobili dijete: Makedonki je njena svekrva dala savjet koji je bio vrijedan zlata

Muž joj je bio neplodan, a ipak su dobili dijete: Makedonki je njena svekrva dala savjet koji je bio vrijedan zlata

Sve češće se parovi susreću sa problemima sa začećem, a kada je riječ o liječenju brojnih ginekoloških oboljenja, primarnog i sekundarnog steriliteta, kao i liječenje disfunkcije ovarijuma, Mataruška banja je nadaleko poznata. Ipak, nedavno je na jednom portalu postala popularna ispovijest jedne čitateljke, koja je imala nešto drugačije iskustvo u tim banjama nego što biste na prvu očekivali.

Naime, par koji je bio u braku 14 godina, nikako nije mogao da dobije dijete, bez obzira što su išli i na vještačku oplodnju nekoliko puta. Testovi su pokazali da je problem u suprugu, ali su oni i dalje pokušavali da to riješe. Onda, jednog dana, svekrva je svojoj snahi dala savjet šta je neophodno da uradi.  Ona joj je rekla da ode u banju najmanje mjesec ili dva, te da tamo pronađe nekoga s kime će spavati koliko god puta treba.

Savjetovala joj je da, čim osjeti da je trudna, da se odmah vrati kući, te da legne u postelju sa njenim sinom, kako bi on povjerovao da je dijete njegovo. Tako je i bilo, a snaha je u banji imala aferu sa mladim terapeutom, koji je znao da je ona udata, pa tako je od početka znao da je to samo avantura koja neće prerasti u nešto više. Ipak, nije znao da će postati otac nakon mjesec dana koje je supruga provela u banji, a ona se odmah nakon što je test bio pozitivan, vratila svojoj kući.

Rodila je zdravo muško dijete, a svi su bili presretni. Poslije nekoliko godina, na isti način je rodila i još jednog sina, koji je također začet u aferi sa istim fizioterapeutom.

Komentari