Notes160x600
Rollup
Muškarci recite ZBOGOM pivskom STOMAKU uz ove savjete

Muškarci recite ZBOGOM pivskom STOMAKU uz ove savjete

Da li znate da žene preziru pivski stomak kod muškaraca i opšte im nije privlačan ?
Masne naslage na stomaku najviše frustriraju i najteže ih je skinuti, a najlakše ih je zadobiti.

Ukoliko redovno vježbate i kombinujete fizičke vježbe sa redokuvoanjem ishrane to će biti veoma lahko. Međutim morate imati na umu da vježbe moraju biti za cijelo tijelo, jer nije dovoljno da radite samo trbušnjake.

Naravno uz sve ovo morate regulisati i ishranu i što se kaže usklađenost sa željom. Najbolje bi bilo da započnete dan sa doručkom od muslija s mlijekom ili jogurtom,a za užinu treba da pojedete neko koštunjavo voće tipa lješnjaka ili badema ali ne više od 50gr.

Što se tiče ručka možete pojesti mesa koliko god želite, ali isključivo mora biti teletina, jagnjetina piletina ali bez kožice ili riba uz integralni hljeb.

Kada je riječ o popodnevnoj užini najbolje bi bilo da jedete komad voća poput jabuke, kruške ili breskve, a za večeru poslužite bistru supu bez ičega, tuna ili sardine bez ulja.

 

Ukoliko intenzivno vježbate potrebno je da se posavjetujete sa stručnjakom u vezi vitaminizacije i minerala u raznim suplementima, a uz to poslušajte savjete.

 

Nikad ne jedite barem tri sata prije odlaska u krevet, slatkiše i grickalice zaboravite, kao i gazirane ili zašećerene sokove ili više od jednog piva dnevno.

Komentari