Notes160x600
Rollup
Muškarca (47) prozvali pedofilom i istjerali iz grada nakon što se oženio 16-ogodišnjakinjom: Priča koja će vam slediti krv u žilama

Muškarca (47) prozvali pedofilom i istjerali iz grada nakon što se oženio 16-ogodišnjakinjom: Priča koja će vam slediti krv u žilama

Nakon što se 47-ogodišnji Andy zaljubio u 16-ogodišnjaku, bio je primoran da se iseli iz svog dotadašnjeg doma u sjevernom Walesu.

Andy je vozač autobusa, koji se zaljubio u kćerku svoje prijateljice, koja je u tom trenutku imala samo 16 godina. Upoznali su se preko njene majke, a kada je ona napunila 16 godina, njih dvoje su započeli ljubavnu romansu koju je rijetko ko odobravao, a skeptična je bila i Bethina mama, zbog čega se Beth na kraju i udaljila od nje.

Andyja su mještani odmah etiketirali kao pedofila zbog te razlike u godinama, pa su oni bili prisiljeni da napuste svoj dom u sjevernom Walesu, a usudili su se vratili tek tri godine poslije u svoj rodni kraj, iako im nije nije pružio neku toplu dobrodošlicu. Ipak, njih dvoje su sretni zajedno i ne kaju se što su se borili za svoju ljubav.

Kada su novinari upitali Beth šta joj je najteže palo oko te veze sa Andyjem, priznala je da je to činjenica da su morali ostaviti iza sebe sve što su poznavali, samo zato što ljudi nisu mogli da prihvate razliku u godinama u njihovoj vezi. Ipak, ona je oduvijek htjela da osnuje obitelj, a Andy joj se učinio kao savršen muškarac za to, pa joj starost nikad nije bila mana.

Andy se složio sa svojom suprugom po pitanju napuštanja doma, ali kako su se nedavno vraćali na porodični odmor sa svoja dva sina u Wales, postoji nada da će moći živjeti mirno u svom rodnom kraju.

Komentari