Notes160x600
Rollup
Muškarac se ponovo ženio, a kada je mladenka ovo uradila njegovom sinu on se rasplakao: Ova situacija nikog neće ostaviti ravnodušnim (Video)

Muškarac se ponovo ženio, a kada je mladenka ovo uradila njegovom sinu on se rasplakao: Ova situacija nikog neće ostaviti ravnodušnim (Video)

Uvijek je posebno kompleksno kad se osoba ženi ili udaje, a već ima dijete, kako morate uzeti i to dijete u obzir i njegove želje i osjećanja.

Sličnu priču vam donosimo u današnjem članku, a Joshua Newville ima četverogodišnjeg sina koji se zove Gage, te je nedavno odlučio da svoju ljubavnu romansu sa Emily Leehan kruniše sa brakom. Ono što se dogodilo na vjenčanju je privuklo veliku pažnju na društvenim mrežama, a riječ je o gestu mlade koji je rasplakao i oca i sina, a uz to sve je dokazala i koliko joj zapravo njen sin toliko znači.

Naime, na ceremoniji je mladenka odlučila da pročita zavjete koje je napisala i sinu svog budućeg supruga. U tim zavjetima mu je poručila da želi od njega i da se nada da će uvijek bude dobra osoba, te da za njega zna da je itekako poseban dječak, te da je dokazao u toliko prilika da je pametan i da je ljubazan, te da ju je učinio ponosnom u toliko navrata.

Vjenčanje koje nikoga nije ostavilo ravnodušnim donosimo u nastavku članka, a uvjereni smo i da ćete se iznenaditi kakav odnos njih dvoje imaju. Pogledajte kako je dječak reagovao na ovaj njen gest.

Komentari su bili brojni, a svi su bili tako oduševljeni nakon što su pogledali ovaj isti video prilog. U ovako tmurnim danima, zaista je od koristi bilo koji povod da se oraspoložite i da se uvjerite da nije sve tako tmurno i sivo kako vam se možda na prvu učinilo.

Komentari