Notes160x600
Rollup
Modni kreatori koji bi trebali da se stide svoje profesije: Broj #2 će vam pokvariti dan (Foto)

Modni kreatori koji bi trebali da se stide svoje profesije: Broj #2 će vam pokvariti dan (Foto)

Moda je dio našeg života, a riječ je o industriji koja se stalno mijenja, pa smo se tako u godinama koje su iza nas imali priliku da se svega nagledamo.

Ne može se baš reći da je riječ o laganom poslu, kako je svake godine dizajnerima i kreatorima sve teže da smisle nešto originalno i inovativno, što svijet do tad nije imao priliku da vidi. Upravo iz tih razloga, iz želje da se dokažu, dizajneri idu iz krajnosti u krajnost, a još gore je što to ljudi kasnije zapravo i kupuju i nose.

Čini se da ipak koliko god vaš ukus bio uvrnut, da će se uvijek naći neko kome će se to dopasti, pa će biti spreman da za to plati velike sume. U današnjem članku vam donosimo kolekciju fotografija na kojima se nalaze neke od najčudnijih modnih kreacija koje je ljudski rod imao priliku da vidi dosad, a možete i sami da procijenite o kakvim se odjevnim komadima radi.

Kada su u pitanju ovi outfiti, morate se složiti da je prvenstveni cilj modne industrije ovdje zadovoljen, smislili su nešto nesvakidašnje, nešto novo što će se dugo pamtiti i što nikad dosad nije viđeno.

Ipak, činjenica da se o tome govori samo kako bi se ismijavalo i kreatore i one koji su to obukli i izašli na ulicu je druga priča, a mala je vjerovatnoća da je to bio cilj ijednog od dizajnera ovih kreacija. Ipak, nikad se ne zna, a danas je svejedno skoro svima najbitnija zarada i popularnost.

Komentari