Notes160x600
Rollup
Mnogo ih je osuđivala što su krili istinu od nje nakon što je i sama otkrila kada je vadila ličnu kartu

Mnogo ih je osuđivala što su krili istinu od nje nakon što je i sama otkrila kada je vadila ličnu kartu

Nekada kada se najmanje nadate neke stvari vam dođu pred oči i imate osjećaj da vam je život promijenjen iz korijena preko noći.

Tako se desilo i sa Jovanom koja je saznala užasnu istinu kada je napunila 18 godina i trebala da izvadi ličnu kartu.

Naime, nakon punoljetstva slijede i obavezni dokumenti poput lične karte, a Jovana vadeći ostale dokumente saznala je ustvari da majka koja je bila majka punih 18 godina zapravo nije njena majka.

Istina je pogodila u oči jer nije mogla da vjeruje da je ustvari to njena maćeha a da je majku izgubila pri samom rođenju.

Samo uži krug porodice je znao za tu istinu i čvrsto su je krili od same Jovane što je nju dodatno pogodilo, jer joj njena porodica nije otkrila nego je to sama saznala na čudan način.

Iako ih je mnogo osuđivala zbog toga oni su sami rekli da istina i ne bi ništa promijenila i da ima još stvari koje joj moraju objasniti.

Kako su nam bajke pokazale da su maćehe uvijek bile zlobne osobe a da se majka pisala sa velikim slovima i da je uvijek voljena.

No u ovom slučaju nije bajka u pitanju a zvala se maćeha, a Jovana je imala maćehu koja je nju voljela i pazila od prvog dana i bila joj kao prava majka.

Jovana se ipak odlučila na tu dobru stranu i odlučila da im oprosti to što su krili istinu od nje i pomirila se s tim činjenicama.

Komentari