Notes160x600
Rollup
Mnogi misle da je baš ona najljepša žena na svijetu: Muškarci su ludi za njom, baca ih u trans (Foto)

Mnogi misle da je baš ona najljepša žena na svijetu: Muškarci su ludi za njom, baca ih u trans (Foto)

 U svijetu društvenih mreža, skoro svakodnevno saznajemo za nova lica, nova imena koja nas svojom ljepotom ostavljaju bez daha.

Ipak, ta slava je najčešće prolazna, kako se uvijek pronađe neko ljepši i fascinatniji, pa njegov prethodnik pada u vodu. Ipak, kada je u pitanju Madalina Diana Ghenea, čini se kako će se za ovu damu još godinama govoriti kao o jednoj od najljepših žena na cijelom svijetu.

Rođena je 1987. Godine u Rumuniji, a odrasla je u Italiji, gdje je započela sa karijerom modela kada je imala samo 15 godina. Dosad ju je njen posao odveo širom svijeta, pa je tako hodala modnim pistama u Njemačkoj, Japanu, Austriji, Francuskoj, Južnoj Africi, a bez ikakve sumnje je da će se još mnogo zemalja nači na njenom spisku.

Osim kao modela, publika ju je imala priliku da vidi i u muzičkim spotovima gdje se okušala kao glumica. Riječ je o djevojci koja govori tečno tri jezika, rumunjski, italijanski i engleski, a bavi se i humanitarnim radom, pa i na tom polju uspjeva da fascinira sve one koji prate njen rad i njeno pojavljivanje u javnosti.

Razlog iz kojeg mnogi baš Madalinu smatraju najljepšom ženom na cijelom svijetu jeste taj što je njena ljepota posve jednostavna, te svoje tijelo nije podvrgla nekim estetskim operacijam, a opet egzotični izgled je čini jedinstvenom u njenom poslu i ona je svjesna da je to njen najveći adut, pa ga zbog toga i njeguje i ne trudi se uklopiti u ostale modele. Predviđa joj se itekako blistava karijera.

Komentari