Notes160x600
Rollup
Mia Borisavljević je bila u stanu Rade Manojlović i zbog ovoga je pretrnula od straha: Ovo niko nije očekivao od pjevačice

Mia Borisavljević je bila u stanu Rade Manojlović i zbog ovoga je pretrnula od straha: Ovo niko nije očekivao od pjevačice

Bez ikakve sumnje je da je Rada Manojlović jedna od omiljenih pjevačica sa domaće scene, te da osim što je uspjela da napravi karijeru na kojoj joj zavide mnoge njene koleginice, da ujedno sve ostavlja bez daha čim se pojavi na sceni svojim izgledom.

Ona je jedna od pjevačica koje se uvijek trude da se u javnosti pojave u najboljem mogućem izdanju, pa nije veliko čudo ni što je mnogima uzor kada je u pitanju kako bi jedna pjevačica trebala da izgleda, i iza, a posebno dok je na sceni i dok nastupa. Što se tiče njenog privatnog života, iako mediji stalno pišu o njenom ljubavnom životu, ne može se reći da je imala nekih skandala, barem ne dosad.

Nedavno je njena kolegica, Mia Borisavljević otkrila nešto o Radi Manojlović, što njeni fanovi nikako nisu mogli znati danas. Naime, jednom prilikom su njih dvije bile kod Rade u stanu, kada je shvatila jednu čudnu naviku koju Manojlovićka ima. Naime, ona uživa da bude u mraku.

To se ne odnosi samo na predvečerja, nego kada su one bile u njenom stanu, Rada ju je zamolila da ne pali svjetla ukoliko joj ista nisu neophodna kako je Rada navikla da bude stalno u mraku.

To je potvrdila i sama pjevačica kada je jednom prilikom gostovala u emisiji Magazin IN, kod voditeljice Sanje Marinković, a kada su je upitali zbog čega više preferira da se nalazi u tami, nije imala nekog posebnog pojašnjenja, nego je jednostavno otkrila da to voli i da se već sad i navikla na takvo okruženje.

Komentari