Notes160x600
Rollup
Majstori koji su joj renovirali kupatilo su uspjeli život da joj promijene: Otkrili su nešto što je i doktorima promaklo

Majstori koji su joj renovirali kupatilo su uspjeli život da joj promijene: Otkrili su nešto što je i doktorima promaklo

Svima se nama s vremena na vrijeme zna desiti da se iz nekog razloga osjećamo loše, iako ne možemo da shvatimo zbog čega smo malaksali ili bolesni.

Nešto slično se dogodilo ženi po imenu Katy Wilson koja je provela deset godina mučeći se sa brojnim tegobama koje su joj otežavale normalno funkcionisanje. Radila je brojne pretrage, ali nijedan liječnik joj nije mogao pronaći razlog zbog čega se uvijek osjećala tako malaksalo i umorno, a vremenom je pala i na postelju, kako nije imala snage da obavlja ni one najjednostavnije zadatke.

To je trajalo godinama, sve dok joj obični tim majstora nije otkrio uzrok njenih problema i dok joj oni nisu promijenili život iz korijena nakon što su joj u 41. godini života dali priliku da krene iz početka, te da ponovo uživa u silnim čarima i blagodatima koje  nosi ovaj život i ovaj svijet.

Naime, ono što doktori nisu znali, a što su majstori koji su došli da renoviraju kupaonicu odmah primjetili jeste pokvareni bojler koji je Katy imala u svom kupatilu. On je godinama ispuštao brojne otrove koji su pogubno djelovali na Katy, pa se zbog njih osjećala konstatno tako loše i bezvoljno.

Nakon što su ga majstori uklonili, te nakon što su očistili njen dom, ubrzo su i njene tegobe počele da blijede, te iako je udisanje otrova ostavilo trajne posljedica na njeno tijelo, Katy tvrdi da je danas puno sretnija, te da konačno ima priliku da ponovo uživa u stvarima koje su je i prije usrećivale.

Komentari