Notes160x600
Rollup
Maja Berović u novom izdanju ostavlja bez daha

Maja Berović u novom izdanju ostavlja bez daha

Zvjezdano nebo muzičke scene prepuno je talentovanih i lijepih pjevačica koje se svakodnevno trude da zablistaju i izgledaju što bolje i autentičnije.

Izgleda da se u tom polju posebno izdvaja Maya Berbović koja je autentična u svakom pogledu, kako po pjesmama tako i po svom izgledu i stajlingu koji prati.

Maya se od samog početka svoje karijere trudila da zablista i da izgleda što bolje, pa se prvobitno podvrgla estetskim hirurgijama korekture nosa.

Ona je neko ko je na sceni uvijek zapažen svojim stajlingom a u posljednje vrijeme i hitovima koje niže.

Izgleda da je eksplozija njene pojave donijela pjesma koju je radila sa Bubom Corellijem i Jalom Bratom ” To me radi” koja je napravila pravi bum.

Maya se i ovog puta potrudila da sve fanove koji je prate na Instagramu ostavi bez daha pa je objavila fotografiju svoje nove kose.

Nije fotomontaza a nije ni perika. Maya je napravila ”afro” frizuru te zapalila Instagram gdje su komentari pljuštali sa svih strana

Morate priznati da do sada nijedna estradna umjetnica nije ovako nešto napravila sa svojom kosom i svakodnevno brinula o promjenama koje će ostati zapažene.

Kao opis ove fotografije koja je poprimila gomilu komentara stavila je ”Too saam jaaaa”

Slažete li se da ostavlja bez daha ?

View this post on Instagram

To sam jaaaaaaaa 😈 Makeup; @drvurdelja Hair; @djukaivanovic

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on

Komentari