Notes160x600
Rollup
Lovci na blago su se spustili u Bermudski trougao: Ono što su tamo ugledali nije sa ovog svijeta

Lovci na blago su se spustili u Bermudski trougao: Ono što su tamo ugledali nije sa ovog svijeta

Darel Mikloš je jedan od najpoznatijih lovaca na blago sa kanala Diskaveri, a svi ga znaju po seriji Kuperovo blago. Naime, u ovoj seriji oni koriste tajne mape  Nasinog astronauta Fordona Kupera, te po njima tragaju za brojnim olupinama brodova koji se nalaze u Karipskom moru. Ipak, prilikom posljednjeg poduhvata za ovu njihovu emisiji, u regionu Bermudskog trougla na nepoznatnoj lokaciji je navodno otkriven prvi dokaz da je planeta Zemlja posjećena prije od strane vanzemaljaca.

Naime, to se moglo dogoditi i prije nekoliko stotina, ali i hiljada godina, te se Mikloš šokirao kada je pokušao da identifikuje ostatke brodova, a posebno su ga šokirali džinovski kraci koji su virili iz tog objekta. On je bio uvjeren da nešto slično dosad nikad nije vidio, a izgledalo mu je kao da pet kraka viri iz te strme litice, te da je svaki od njih imao dimenzije topa kakvog biste očekivali da vidite na nekom ratnom brodu.

 On tvrdi da u tri različite oblasti postoje potpuno identične formacije, te da ni u kom slučaju ne izgledaju kao nešto što je priroda stvorila, ali ipak, Mikloš vjeruje da nešto slično nije napravio ni ljudski um.

Pronašli su i druge neobjašnjive i jako čudne formacije oko tog glavnog oblika, od kojih je svaka bila prekrivena gustim koralima, za koje smatraju da su stari stotinama, a možda i hiljadama godina. Po povratku je Miloš odlučio da se Kuperovim dokumentima ozbiljnije pozabavi, da bi otkrio da je i on neke lokacije označio kao da je tu pronašao neidentifikovane objekte.

Komentari