Notes160x600
Rollup
Lepa Brena se rasplakala pred kamerama zbog Aleksandrine bebe: Ne zna više kako da izdrži ovo

Lepa Brena se rasplakala pred kamerama zbog Aleksandrine bebe: Ne zna više kako da izdrži ovo

Bez ikakve sumnje je da se rođenje prvog sina Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića odavno iščekuje s velikim nestrpljenjem.

Iako Aleksandrina svekrva, Lepa Brena, dosad nije pretjerano govorila o Aleksandrinoj trudnoći, u intervjuu koji je nedavno dala za medije je odlučila da prekine ovu šutnju. Koliko je uzbuđena zbog prinove u svojoj porodici, te koliko se raduje unuku, pokazala je dok je pričala o uspomenama iz svog života, a nije uspjela ni da sadrži suze, pa se rasplakala pred kamerama.

Brena je otkrila da svojoj djeci nikad nije pjevala uspavanke, kako ih nisu voljeli, ali su voljeli kad im je pričala priče, koje je nerijetko morala i više puta da ponavlja kako bih ih namolila da odu na spavanje. Viktor je bio taj koji je insistirao na pričama, dok je Stefan više bio za gledanje crtanih filmova. Brena je priznala da jedva čeka da konačno ponovo bebu drži u rukama, a ne sumnja ni da će se otimati za bebu jer ih u porodici ima puno.

Ono što Lepa Brena smatra jeste da cijela porodica treba da pomaže mladim roditeljima u tim prvim mjesecima kada stigne beba, kako niko ne može da bude dovoljno spreman na sve izazove koje dijete u kući donosi, a uz to Aleksandri će trebati podrška kako ne bi bilo neophodno da ona zanemari svoju karijeru duže nego što je potrebno.

Najmlađi član u porodici Živojinović imat će svoju sobu u stanu na Voždovcu, a za njega su roditelji dali više od 5.000 eura, samo na uređenje i na namještaj.

Komentari