Notes160x600
Rollup
Lepa Brena mislila da je niko  ne vidi i opustila se na Baliju: Svi se pitaju da li zaista ovako izgleda u kupaćem kostimu (Foto)

Lepa Brena mislila da je niko ne vidi i opustila se na Baliju: Svi se pitaju da li zaista ovako izgleda u kupaćem kostimu (Foto)

Lepa Brena često dijeli trenutke iz svog privatnog života sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama, a ni ovaj put nije bilo nešto drugačije.

Lepa Brena i njen suprug Boba Zivojinovic ove zimske dane provode na predivnom ostrvu Baliju. U čarima Balija zajedno s njima uzivaju i sinovi Stefan i Viktor. Ovo putovanje je bilo Bobino iznenadjenje prije nego sto Brena ode na zakazanu australijsku turneju. Zivojinovici su smjesteni u velikoj vili sa poslugom, koja se cijelo vrijeme brinula o njima i bila na raspolaganju za sve vrste usluga, od hrane do raznih masaza.

Brena i na odmoru nije odustala od svojih aktivnosti koje obavlja zarad dobrog fizickog izgleda. Svako jutro je trcala plazom, dugo plivala i nakon kratkog odmora i dorucka nastavljala da vjezba. Pred vece nije izostajala joga i meditacija. Suprotno od Brene, Boba je uzivao u brčkanju u bazenu, dzakuziju na otvorenom i lagano ispijao koktele, jedan za drugim.

Ipak, pojavile su se i neke fotografije koje su zabilježili paparazzi bez kojih nije moglo proći ni ovo ljetovanje porodice Živojinović, posebno nakon skandala koji se dogodio nedugo nakon što su oni napustili Srbiju, a riječ je o priči da je restoran koji je u vlasništvu porodice zapravo nelegalno koristio struju, bez da su plaćali račune.

Živojinovići se nisu oglašavali oko ovih optužbi koje su procurile u medije, a još uvijek se ne zna pouzdano da li je zaista riječ o njihovom restoranu ili je neki drugi u pitanju, a ostatak priče je ustvari bilo širenje pogrešnih informacija. Šta vi mislite?

Komentari