Notes160x600
Rollup
Kupili su jednu staru kuću i kupatilo morali da renoviraju: Ispod pločica su pronašli poruku koja je sve ostavila bez riječi

Kupili su jednu staru kuću i kupatilo morali da renoviraju: Ispod pločica su pronašli poruku koja je sve ostavila bez riječi

Aleksej i Džesi Monej je jedan bračni par koji je odlučio da svoje ljubavno gnijezdo napravi u jednoj staroj kući, u kojoj je bilo potrebno da se puno toga izmijeni i promijeni, ali im to nije bio problem kako im je bilo draže da se usele u kuću koja ima dušu, nego u neku koja je potpuno nova. Jedna od prostorija koju je pod svaku cijenu bilo neophodno renovirati, bilo je njihovo kupatilu, a kada su u toj prostoriji ogolili zidove onda su ispod našli jedno iznenađenje koje niko nije mogao da očekuje.

Naime, na jednom dijelu njihovog zida nalazila se poruka uz fotografiju prethodnih vlasnika. Porodica pod imenom Šinekiji je to kupatilo renovirala u ljeto 1995. godine,  a htjeli su da ostave trag ispod površine, kako bi u toj kući zauvijek ostalo nešto njihovo. Stavili su svoju fotografiju uz poruku u kojoj su pitali gdje su to pogriješili u renoviranju, pa je sada to neophodno ponovo da se obavi.

Novi vlasnici su toliko bili oduševljeni ovim gestom bračnog para da su jednostavno morali da i oni ostave svoju poruku, zajedno uz fotografiju, koja će čekati neke nove porodice i neke nove ljude, ukoliko se oni odluče da jednog dana prodaju svoju kuću.

Priču je supruga podijelila na društvenim mrežama, te je navela da je upravo iz ovakvih razloga odlučila da kupi sa mužem neku stariju kuću u kojoj je neko prije njih imao svoj dom i sreću, te ispunio zidove te kuće pozitivnom energijom svojim uspomenama tokom prethodnih godina.

Komentari