Notes160x600
Rollup
Konačno priznao zašto je sa Lunom : Još uvijek voli Kiju

Konačno priznao zašto je sa Lunom : Još uvijek voli Kiju

Ljubavni trougao koji je naglo promijenio tok dešavanja priče zaintrigirao je sve gledatelje ali i ukućane Zadruge koji su tek sada totalno zbunjeni.

Ovih dana u Zadruzi priča se još više vrti oko njih troje Lune Đogani, Slobodana Radanovića i Kristine Kije Kockar, ali i padaju jasna priznanja.

Kristina je konačno priznala da još uvijek vole svog zakonitog supruga Slobodana koji je trenutno u svađi sa Lunom Đogani, a priznao je i on u svojim razgovorima.

Neki ukućani poput Zorice Marković i Lepog Miće su rekli kako i Slobodan voli još uvijek Kiju i da je zbog Lune samo iz strasti.

Zorica je pookušavala da objasni Milanu da je Luna Slobi tek samo neka seksualna avantura i strast, a ne prava ljubav i da je moguće da će se on opet vratiti Kristini, a i novinar je izrazio svoju sumnje.

Iako smatra da se njih dvoje neće pomiriti, ali da će sumnje koje ovi ukućani imati početi još više da kulminiraju, ali da se mora čekati kraj da bi se sve vidjelo.

Prvi put nakon osam mjeseci i Sloba a i Kija su priznali neke stvari a i normalno razgovarali o svim situacijama pred ostalim ukućanima, a i oni su to potvrdili da je to prvi put.

 

Komentari