Notes160x600
Rollup
Kolindina kćerka je ljepotica koja muškarce ostavlja bez daha: Sve obara s nogu kada se skine u kostim (Foto)

Kolindina kćerka je ljepotica koja muškarce ostavlja bez daha: Sve obara s nogu kada se skine u kostim (Foto)

Kada je riječ o ženama u politici, Hrvati se s pravom mogu pohvaliti da svijet doživljava Kolindu Grabar Kitarović kao jednu od najatraktivnijih pripadnica ženskog spola koje se bave politikom.

Otkako su svi pratili njeno pojavljivanje na Mundijalu koji se održao prošle godine u Rusiji, gdje su imali priliku da vide kako se to Kolinda ponaša u malo opuštenijem izdanju, od tad je broj njenih fanova samo počeo da se povećava. Kada je poslije Mundijala, hrvatska predsjednica još izgubila nekoliko kilograma koje je imala u višku, pozornost medija se još više fokusirala na nju.

Danas, svi se slažu da zaista izgleda nevjerovatno za svoje godine, te da je riječ o dami koja svoj izgled nikad ne prepušta slučaju, pa se tako uvijek pojavljuje u bajnim izdanjima, gdje se čini da Kolinda nema mane. Ipak, sve to pada u vodu kada vidite Kolindinu kćerku.

Katarina Kitarović ima samo 18 godina, a već je mnogi smatraju jednom od najtalentovanijih umjetnica kada je u pitanju umjetničko klizanje na našim prostorima, a u više navrata je svojim talentom i nastupima uspjela da privuče pažnju i različitih svjetskih medija. Bez ikakve sumnje je majka ponosna na svoju kćerku zbog uspjeha koji nastavljaju da se nižu, ali je činjenica da i Katarina nevjerovatno izgleda.

Očigledno je mlada Katarina ljepotu naslijedila od majke, te iako se nikad nije pretjerano pojavljivala u javnosti sa majkom, svi su je dosad primjetili, a njoj je sigurno draže što je popularna zbog svojih uspjeha, a ne samo zato što je njena majka uspješna.

Komentari