Notes160x600
Rollup
KIJA priznala šta osjeća prema SLOBI, pa se on iznervirao i napustio kuću

KIJA priznala šta osjeća prema SLOBI, pa se on iznervirao i napustio kuću

Poznato je da su glavna tema u zadruzi ljubavni trio koji čine Slobodan Radanović, Kristina Kia Kockar i Luna Đogani.

Kako je svake subote posle nominacije poznato da ukućani odgovaraju na pitanja koja im postavljaju novinari o situacijama koje su se događale u zadruzi tako je bilo i sinoć.

Većina pitanja koja su bila postavljane odnosila su se na sukob koji je prethodnih dana izbio između Slobe i Kije, ali i Kije i Mace.

U mnoštvu pitanja koja su bila postavljena jedno je opasno iznerviralo Slobu, a to je pitanje upućeno Kiji da li ona njega još uvijek voli, jer je zbog istog sukoba povraćala i jecala.

Slobu su također pitali i da li je njemu neprijatno što je prevario zakonitu suprugu na što je on rekao kako nije ok i da je on loš čovjek ali ironično.

Nakon njegovog odgovora Kija se samo nasmijala te je počela svoje izlaganje o svojim osjećanjima prema njemu :

”Pa nemam šta da kažem na to da li ja njega volim ili ne. Ja sam samo rekla da mi nije svejedno, da su mi pomešana mnoga osećanja” – rekla je Kija.

Mnogima je to bilo i zbunjujuće na što je ona dalje nastavljala svoje izlaganje o tome šta ona želi zaista od njega.

”Ja ne želim da budem sa njim kao sa mužem, kao sa čovekom u tom smislu, ali da su mi pomešana mnoga osećanja. Ja jesam došla ovde i rekla sam da su meni osećanja prekinuta hirurški rezom. To je bila moja rečenica. To nije tako. Normalno da mi je sve pomešano, normalno da mi je teško i zato mi je teško bilo kada mi je on rekao kako je uopšte nisam tužna, kao da sam ja došla ovde kao neki rijaliti igrač ne znam ja zbog čega, da mi nije stalo, da sve glumim i tako dalje. Ja vrlo dobro znam kako se osećam. Ne mogu da kažem da ga ne volim.”- rekla je Kija za kraj.

Potom je Slobodan ustao vidno iznerviran zbog ovoga i napustio bijelu kuću, a sa sobm je poveo i Lunu nakon čega su zajedno otišli u izolaciju.

Detaljnije u videu ispod

 

 

 

Komentari