Notes160x600
Rollup
Kija KONAČNO progovorila o njemu, a sa Slobinim stvarima je uradila nešto što će vas iznenadit

Kija KONAČNO progovorila o njemu, a sa Slobinim stvarima je uradila nešto što će vas iznenadit

Poznato je da iako je Slobodan prevario Kiju, i ona je našla neku vrstu utjehe u novom muškarcu Andriji s kojim je ona trenutno u vezi.

Do sada su se mnogi pitali kako se odvija njihova veza i kako su se uopšte smuvali opet, a ona je o tome šutila i uspijevala do sada kriti sve o tome.

Napokon je odlučila progovoriti o tome, pa je sa Nadeždom pričala o svom odnosu sa Andrijom te šta je uradila sa Slobinim stvarima.

Nadežda je bila odlična drugarica za priču u tom trenutku, a Kija joj je rekla da se suosjeća sa Lunom donekle.

”Kad gledaš teoretski, Andrija je moj ljubavnik, kao što je i Luna ljubavnica. Da sam tražila utehu ne bih je tražila u Budvi, nego bi to bilo na Dorćolu. Možda sad sa Andrijom ne uspe, a možda uspe. Zamisli uspe i ponovo budem sa njim, to je možda sudbina”- rekla je Kija

Dobila je odgovor da je sve stvar sudbine i da sve što se u našim životima dešava da je to tako jer je suđeno.

”Andrija je bio veren, pa je raskinuo pre dve godine, pa je čekao dve godine na mene, ja ne znam ko je ta devojka. Ja mogu da biram sa kim ću da budem, ali mene samo on zanima” – dodala je Kija.

Pitanje je da li je ona ovdje mislila na Slobu da je samo on zanima, a šta je uradila sa Slobinim stvarima pogledajte u nastavku

 

Komentari