Notes160x600
Rollup
Kćerka Suzane Mančić se već razvela: Ostavila američkog biznismena koji je od nje stariji 20 godina i vratila se mami

Kćerka Suzane Mančić se već razvela: Ostavila američkog biznismena koji je od nje stariji 20 godina i vratila se mami

U martu prošle godine, Teodora Kunić, kćerka Suzane Mančić se tajno udala za bogatog američkog biznismena, sa kojim je prije toga bila u vezi čak dvije godine, a razlog iz kojeg su odlučili da se vjenčaju u tajnosti jeste taj što je razlika u godinama između njih dvoje bila 20 godina, pa većina tu vezu nije ni odobravala. Ipak, oni su u tom periodu odgovarali jedno drugome, pa su odlučili da svoju ljubav krunišu brakom, koji i nije dugo potrajao.

Kako prenosi Kurir, razlog zbog kojeg su Teodora i njen suprug odlučili da je bolje da krenu različitim putevima jeste to što su u posljednjih šest mjeseci nesuglasice između njih bile sve češće, a i uočili su da se oko nekih stvari ne mogu pronaći ni na pola puta, pa je Suzanina kćerka tu odluku o razvodu donijela još prije tri mjeseca, a odmah je to saopštila i svojoj majci od koje je tražila savjet šta da učini po tom pitanju.

Ipak, iako je Suzana, kao i svi ostali bila jako skeptična kako će opstati brak njene kćerke s obzirom na tu drastičnu razliku u godinama, bilo joj je žao kada je čula da njih dvoje razvode, ali nije imala namjeru da forsira svoje mišljenje na svoju kćerku.

Teodora će najvjerovatnije da ostane u Americi, kako nema razloga niti namjeru da se vrati u Srbiju, ali ipak je odlučila da jedno vrijeme provede sa svojom majkom, kako bi se navikla na promjene koje će se dogoditi u njenom životu sad.

Komentari