Notes160x600
Rollup
Kćerka Snežane Đurišić će vas oboriti s nogu: U javnosti se rijetko pojavljuje, a zaista je prava ljepotica (Foto)

Kćerka Snežane Đurišić će vas oboriti s nogu: U javnosti se rijetko pojavljuje, a zaista je prava ljepotica (Foto)

Snežana Đurišić, koja je jedna od najuspješnijih domaćih pjevačica, iako je godinama prisutna na estradnoj sceni, rijetko kad da objavljuje slike sa svojom djecom, sinom Markom i kcerkom Majom. Oduvijek je htjela da ih odvoji od javnosti i postedi raznih prica i komentara, kao I da im pruži priliku da žive normalnim životom, kao I svi ostali, bez obzira na slavu njihove majke. Možda se nekima čini kako slave I javne ličnosti uvijek žive savršenim životom, ali manjak privatnosti jako muči veliki broj njih.

Kcerka Maja je prava ljepotica, koja je nasljedila talenat od majke, no medjutim nikad se nije oprobala kao pjevacica, barem ne na nekim poznatim scenama. Ona zivi u Americi, udata je i ima djecu. Snezane je oduvijek hvalila svoju djecu kako su muzicki izuzetno talentovana, ali da nikad nisu imali zelju da se bave poslom svojih roditelja, vjerovanto zato što im se nije sviđalo što njihova majka nikad nije mogla posao da ostavi u kancelariji, nego ju je uvijek pratio I kući I često je odsutna bila dok su oni odrastali.

Kcerku Maju je Snežana čak jedno izvjesno vrijeme forsirala i da pjeva jer je njen dar vrijedan toga, ali je ona imala razne izgovore. Maja je osim njenog talenta za pjevanje naslijedila i drskost, stav i cjelokupno majcino ponasanje, pa je bilo teško da se taj orah razbije, zbog čega je Snežana na kraju odustala I pustila je da sama donosi odluke za svoj život.

Maja se danas zbog toga ne kaje, kako je jako sretna sa svime što je postigla.

Komentari