Notes160x600
Rollup
Karleuša se pojavila na prvim Zvezdama poslije skandala: Svi su zanijemili zbog ovoga, a ona se razbijesnila

Karleuša se pojavila na prvim Zvezdama poslije skandala: Svi su zanijemili zbog ovoga, a ona se razbijesnila

Već danima je Jelena Karleuša na meti skandala, nakon što su se pojavile provokativne fotografije koje je navodno objavio njen ljubavnik Ognjen Vranješ, sa kojim je pjevačica imala aferu duže vrijeme. Iako je Jelena Karleuša te navode odmah demantovala i okarakterisala ih kao pokušaj da naude njenom braku i njenoj porodici, činjenica je da dokazi govore protiv nje. Ipak, nije nemoguće da je sve namještaljka, ako je vjerovati tome što je Jelena izjavila da djevojka čije su eksplicitne fotografije objavljene na sebi nema ožiljke od carskih rezova, a Jelena je uz to još imala i operaciju, kada je odstranila tumor sa materice.

Drama se nastavlja, ali ipak, Jelenin suprug, Duško Tošić joj i dalje pruža bezuvjetnu podršku, pa su ovih dana slavili i njegov rođendan i onda fotografije sa proslave ponosno postavljali na društvene mreže, gdje su svi primjetili da su njih dvoje namršteni, te da možda i nije baš sve tako idealno kako bi bračni par volio da javnost misli u ovim trenucima.

Jelena je dokazala da se ne da lako uništiti, pa je na snimanje Zvezda Granda došla vidno nasmijana u outfitu kakav je prepoznatljiv za nju, u drečavo zelenom odijelu, gdje je naravno izazvala veliku pažnju.

Na samom početku se našalila i sa publikom, pa kada su joj aplaudirali, prozvala ih je da nije ni znala da se nešto takvo smatra ovacijama, šaljivim tonom, naravno. Kako će se saga završiti, te da li će Jelena sačuvati svoj ugled i porodicu, ostaje da saznamo u budućnosti pred nama.

Komentari