Notes160x600
Rollup
Karleuša nije lagala, sada je drami došao kraj: Ovo je ključni dokaz koji će sve promijeniti

Karleuša nije lagala, sada je drami došao kraj: Ovo je ključni dokaz koji će sve promijeniti

Nakon što su se u javnosti pojavile provokativne fotografije na kojima se navodno nalazi Jelena Karleuša, popularna pjevačica je istog trenutka demantovala sve navode da je riječ o njenim eksplicitnim slikama, te je optužila medije da šire dezinformacije. Kao dokaz je navela činjenicu da ona ima karakterističan mladež u intimnom području svog tijela, koji nedostaje kod žene na slikama, a zatim je objasnila i da na svom stomaku ima tri ožiljka, jedan od operacije tumora koji je imala na materici, a druga dva od porođaja putem carskog reza.

Ovih dana u javnosti kruže Jelenine fotografije u kupaćem kostimu, na kojima se zaista vide ti spomenuti ožiljci, te da je estradna pjevačica zaista govorila istinu kada je tvrdila da na slikama nije ona, te da joj je to neko namjerno smjestio samo kako bi uništio sliku koju javnost i publika imaju o njoj, a pokušali su da naškode i njenom braku.

Iako je u posljednjih nekoliko dana u više navrata u medijima spominjano da su Jelena i njen suprug Duško Tošić pred razvodom braka, on joj i dalje u javnosti pruža nevjerovatnu podršku, te tvrdi da će bez obzira na sve da ostane na njenoj strani.

Podsjećamo, priča je počela nakon novogodišnjeg nastupa, kada su počele glasine da je Karleuša imala aferu sa Ognjenom Vranješom, koji je bosanskohercegovački fudbaler, a ubrzo poslije toga su se pojavile i slike o kojima i dalje priča cijeli region, te koje su sve iznenadile, ali i šokirale jer nešto slično niko nije mogao ni da očekuje.

Komentari