Notes160x600
Rollup
KAKO PREKO FEJSBUKA I POMOĆU LAJKA DOĆI DO OZBILJNE VEZE: MUŠKARCI OBOŽAVAJU KADA IM LAJKATE SLJEDEĆE OBJAVE!

KAKO PREKO FEJSBUKA I POMOĆU LAJKA DOĆI DO OZBILJNE VEZE: MUŠKARCI OBOŽAVAJU KADA IM LAJKATE SLJEDEĆE OBJAVE!

Koliko puta ste se djevojke našle u situaciji da lajkovima i komentarisanjem slika svoje simpatije skrećete pozornost na sebe i dajete suptilne znakove da želite nešto više od samog prijateljstva?!

Sasvim pogrešno! Druga najgora stvar jeset da ga pratite po društvenim mrežama, ali da ne ostavljate nikakve tragove.

Istina je da sa prethodna dva nećete postići mnogo, ali ako lajkate sljedeće stvari sigurno ćete osigurati put do njegovog srca.

SLIKE KUĆNOG LJUBIMCA

Lajkati fotografiju na kojoj se nalazi on sa svojim perfektnim trbušnjacima, je totalni promašaj, u svakome od nas leži mali narsic, a vi ga sa tim činom budite. Niti jedanog tipa ne zanima djevojka koja otvoreno uzdiše za njim. Sa druge strane ljubimci su njihova slaba tačka, a to može biti tvoja karta za prvi red. Zato lupi lajk ispod fotografije njegovog ljubimca.

OMILJENI FILM, KNJIGU, MUZIKU ILI STATUS KOJU JE POSTAVIO

Niti jedan način ne može biti brži od ovog, jer time pokazujete kako imate zajednička interesovanja. Naravno nikada ne trebate lajkati svaku objavu, pažljivo birajte i ono najbitnije ne glumite oduševljenje jer licemjerjem ne možete sagraditi ništa vrijedno.

ZABAVNE FOTKE

Povremeno lajkajte sliku na kojoj se glupira ili zabavlja sa drušvom time šaljete jasnu poruku da kako ste otvorena osoba sa smislom za humor.

Lajkanje njegove fotke tijela ili lica daje mu tajne znakove da sa njime želite intiman odonos, naručito ako to radite svakodnevno. Zato je jedan lajk u dvije sedmice sasvim dovoljan, ako budeš pratila uputstva i odigrala pametno vjerovatno će ti vrlo brzo uzvratiti.

 

 

Komentari