Notes160x600
Rollup
Kada vidite kako izgleda biće vam jasno zašto je Boban Rajović ne eksponira javnosti

Kada vidite kako izgleda biće vam jasno zašto je Boban Rajović ne eksponira javnosti

Većina poznatih ličnosti i pjevača naše estrade svoje ljepše polovine ili druge polovine uopšte ne pokazuju ostalima u javnosti i malo šta se zna o njima.

Isto važi i za pjevača Bobana Rajovića koji je u braku već 26 godina a za to vrijeme njegova supruga se skoro i ne pojavljuje u medijima i ne želi da se eksponira tome.

Njegova supruga Dragana Rajović u Beogradu živi sa djecom i ne voli se eksponirati pretjerano a Boban od javnosti ne krije koliko svoju ženu voli, i njeno ime je na podlaktici istetovirao.

U jednom od intervjua koje je dao Boba je istakao i koja je tajna uspiješnog i dugog braka.

”Bog je Dragani mnoge vrline dao, a ključ uspjeha našeg braka je to što je potpuno normalna osoba. Moj duh je vragolast bio i nemiran čak i dok sam anoniman bio. Vozio sam u Danskoj taksi, a to je vrsta posla koja brojna iskušenja nosi, ali moram priznati da mi je lakše bilo tada, zato što me nisu kao sada spopadale žene” – kaže Boban.

Iako se oni rijetko u javnosti viđaju zajedno, Dragana je njemu jako velika podrška i s njim ima troje djece,a Boban iz razloga što pored sebe ima jako lijepu ženu ”krije” je od javnosti, a ona je zaista prirodna ljepotica.

Komentari