Notes160x600
Rollup
Kada vidite kako izgleda biće vam jasno zašto internet bruji o ovoj kući

Kada vidite kako izgleda biće vam jasno zašto internet bruji o ovoj kući

Umjetnost je jako čudna po pitanju nekih stvari, ali da ovoliko može biti čudna dokazao nam je i čovjek koji je sagradio kuću na jako neobičan način.

Teorija gravitacija kaže da sve što ide prema dole mora pasti, ali ovaj izgled kuće ruši izgleda teorije gravitacije jer je sagradio nešto neviđeno.

Neke građevine nas tako zaista bez riječi ostave i možete na brojne zanimljive ideje naići kojih se neke osobe dosjete. Te su ideje veoma kreativne i baš i ne nailazimo tako često na tako nešto.

65-godišnji graditelj koji se penzionisao, naopaku kuću je sagradio uprkos svojoj ženi koja je ideju smatrala kao da je luda.

Čovjek koji se zove Valdevino Miguel de Silva izgradio je kuću koja na krovu stoji i nije poput onih klasičnih zato ne može nezapaženo proći.

O ovoj kući svi mediji su pisali upravo zbog njenog specifičnog izgleda pa je zbog toga i postala jako popularna iako u njoj niko ne boravi.

”Htio sam uraditi nešto uzbudljivije,drugačije jer sam otišao u penziju i samo sam htio biti aktivniji. Tome sam se posvetio i u tome sam i uspio”- kaže Silva

 

Svako ko bude boravio u njoj vjerovatno će postati popularan i svi će da se čude kada bude pokaza u kakvoj kući živi.

 

Komentari