Notes160x600
Rollup
Kad su ga doveli, imao je lisice na rukama: Na sud stigao Saša Popović, Suzana od straha i tresla

Kad su ga doveli, imao je lisice na rukama: Na sud stigao Saša Popović, Suzana od straha i tresla

Ovih dana se u Četvrtom opštinskom sudu održalo dugoočekivano suđenje, na kojem su bili prisutni direktor Grand produkcije Saša Popović i njegova supruga Suzana, zajedno u pratnji sa svojim advokatom.

Podsjećamo, iz njihove porodične kuće je ukraden nakit u vrijednosti koja se procjenjuje na 100.000 eura, zajedno sa osam ili devet dukata, pet lančića od bijelog i žutog zlata, osam roleksa te privjesci i njihove vjenčane burme. Također je tada nestao i Sašin pištolj koji je čuvao u sefu, za koji ima dozvolu i legalno je kupljen.

Osumnjičeni, Vojislav Stojičić, koji ima 38 godina je na suđenje doveden sa lisicama, a tvrdi da nije kriv, te da su mu optužbe nakačene zbog njegovog prezimena. Njegovi advokati su zatražili da se Stojičić pusti iz pritvora, što nije dopušteno, a on je od suda zahtjevao da se saslušaju svjedoci koji mogu da potvrde njegov alibi, tačnije da je na dan pljačke porodične kuće Popovića koja se nalazi na Bežanijskoj kosi, Vojislav bio u igraonici na rođendanskoj proslavi.

Svi su primjetili da su i direktor Grand produkcije, ali i njegova supruga bili posebno uznemireni, ali su se svejedno pojavili na suđenju, kako bi bili u toku sa suđenjem.

Popović i Suzana Jovanović su u braku već 20 godina, a oboje se slažu da nikad nisu imali stresniji period u svom zajedničkom životu u poređenju sa onim što su doživjeli nakon što je njihov dom opljačkan. Iako im je drago što niko nije povrijeđen, zahtjevaju da odgovorni budu kažnjeni pred zakonom, a ne planiraju odustati od postupka.

Komentari