Notes160x600
Rollup
Jurila je nekad kokoši na selu, a danas je uspješna i zgodna: Poslije ove fotografije, komentari na Radin račun ne prestaju (Foto)

Jurila je nekad kokoši na selu, a danas je uspješna i zgodna: Poslije ove fotografije, komentari na Radin račun ne prestaju (Foto)

Na današnjoj estradnoj sceni, većina aktuelnih pjevača i pjevačica je postala popularna preko najgledanijeg muzičkog programa u regionu, a riječ je o Zvezdama Granda. Ovaj šou već godinama dopušta mladim ljudima, ali onim iz starijih generacija da dobiju priliku da pokažu šta znaju pred hiljadama ljudi, te ako dovoljno impresioniraju žiri i prođu dalje, otvaraju im se vrata i pružaju prilike o kojima nisu ni sanjali.

Tako je i Rada Manojlović uspjela da se progura do samog vrha, te pjevačica koju danas mnogi smatraju jednom od najatraktivnijih na cijeloj estradi i nije baš uvijek tako dobro izgleda. Ipak, ona je jedna od rijetkih koja ne krije da je zaista ulagala u svoj izgled, jer shvata koliko je on bitan kada radite u muzičkoj industriji, pa je tako nedavno pronašla fotografiju iz doba kada je tek započinjala svoju muzičku karijeru koju je odlučila da podijeli i sa svojim vjernim pratiteljima.

Ona je pokazala ponosno kako to Rada izgleda bez šminke, a napisala je i da voli sebe iz tog perioda, te da voli kako je tad izgledala, bez obzira što drugi mislili i pisali o tome. Radi ovog je zaradila brojne komentare podrške, a mnogi su bili ponosni na nju zbog ovako hrabrog gesta.

Neki od komplimenata koje je pjevačica dobila poručili su joj da je jednako lijepa kao što je i danas, te da s pravom nosi titulu najomiljenije pjevačice na domaćoj sceni, koju joj već godinama mlađe kolegice ne mogu da preotmu, jer je zaista osvojila srca publike u regionu.

Komentari