Notes160x600
Rollup
JESEN ĆE OBILJEŽITI OVE ŠIŠKE: Pogledajte šiške koje će ove jeseni postati pravi hit!

JESEN ĆE OBILJEŽITI OVE ŠIŠKE: Pogledajte šiške koje će ove jeseni postati pravi hit!

Poznato je da svaka žena tokom početka jeseni osjeća potrebu za nekom vrstom transformacije.  Velika većina pripadnica ljepšeg spola odlučuje se za promjenu frizure.

Ove godine  sve više žena u frizerskim salonima zahtijeva šiške koje je proslavila Bridžit Bardo poznata glumica  davnih šezdesetih.Nevjerovatan je podatak  da je potražnja za ovim šiškama porasla na 600 posto na Pinterestu u odnosu na prošlu godinu.

Naime, to su  duže šiške sa kojima je veoma lako vladati, ukoliko vam se ne svidi kako vam stoje veoma lako ih možete sakriti, a poželjne su jer se mogu lako oblikovati, a žene ih najčešće  razdijele na sredini glave, jer kako tvrde tako izgledaju najljepše.

Ukoliko niste od onih žena koje žele napraviti drastičnu transformaciju, ove jeseni vam preporučujemo “bardo šiške”, ova frizura promijenit će značajno vaš izgled. Ove šiške prilagođene su za svaki oblik lica.

Ove šiške kreću od luka obrva, ističu jagodice , i povećavaju oči ,a žene ih rado preporučuju jer podmlađuju lice i daju mu svježinu.

 

Komentari