Notes160x600
Rollup
Jelena nije više mogla da ćuti pa otkrila sve detalje iz braka sa Ivanom

Jelena nije više mogla da ćuti pa otkrila sve detalje iz braka sa Ivanom

Sigurno su se mnogi pitali kako funkcioniše brak Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević obzirom da on važi za jednog od najzgodnijih glumaca.

Jelena je otkrila da uvijek s dobrom namjerom gleda na vrele role svog supruga na setu, jer od trenutka kada su počeli da se zabavljaju ona je to prihvatila sa svim vrlinama i manama.

Njihov brak je sinonim za skladnosti, a Jelena nam je otkrila tajnu u rješavanju problema razgovorom i samim time da posao ne utiče na povjerenje.

”Kao što ja imam Ivanovu bezrezervnu podršku da radim svoj posao najbolje što mogu, tako i on ima moju i to je od početka tako”- rekla je Jelena

Njihov život je malo promijenjen otkako se pjevačica porodila i sada je Nina ta koja je centar njihovog života,a ujedno se i trude sa joj pruže bezbrižno djetinjstvo.

Njihova mjezimica je po prirodi malo stidljiva ali Jelena se nada da će to sve s vremenom proći bitno je da ona bude potkovana lijepim manirima i vaspitanjem.

“Stidljivost je kod sve dece faza odrastanja i bitno je da je prolazna. Svi smo mi u nekom periodu života bili stidljivi, neko kao dete, neko u pubertetu, bitno je da kad odrastemo da se oslobodimo stidljivosti i da prezentujemo svoje talente bez ikakvih stega, na najbolji mogući način”, rekla je pevačica

Jelena je uz sve to dodala kako je ona uvijek pozitivnog duha i da se trudi da se ne stresira za svaku glupost.

”Strpljenje se vježba,a otkako sam se porodila prioriteti su se promijenili. Okružena sam pozitivnim ljudima, a ako se desi neki problem odmah vrlo jasno i argumentovano riješim razgovorom da se ne bi umnožili. Dobra komunikacija je najbitnija u svim odnosima”- zaključila je Jelena

 

Komentari