Notes160x600
Rollup
Jelena Karleuša mu ovo nikad neće oprostiti: Objavio je njenu nefotošopiranu sliku zbog koje sada pljušte komentari sa svih strana (Foto)

Jelena Karleuša mu ovo nikad neće oprostiti: Objavio je njenu nefotošopiranu sliku zbog koje sada pljušte komentari sa svih strana (Foto)

Kada gledamo fotografije poznatih i slavnih ličnosti, uvijek nam se čini da su oni savršeni, te da naprosto nemaju nikakve mane koja bi pokvarila njihov izgled.

Ipak, nikad nemojte zaboraviti da izgled zaista vara, te da nije ništa tako savršeno kako se izdaleka zna učiniti, posebno kada je riječ o životima javnih ličnosti. Oni su stalno izloženi pritisku javnosti, kao i reflektorima i kamerama, pa nije ni čudo što su konstatno pod stresom da moraju da izgledaju izvanredno čak i onda kad idu do radnje ili kada žele da se prošetaju sa svojim ljubimcima.

O svečanim manifestacijama, nastupima nećemo ni govoriti, kako su tada za njih zaduženi cijeli timovi koji su tu kako bi sve prošlo u najboljem mogućem redu. Ipak, s vremena na vrijeme to i ne bude baš onako kako ljudi planiraju, a ostatak svijeta vidi situaciju i okolnosti onakve kakvi zaista i jesu.

U današnjem članku vam donosimo jednu fotografiju jedne od najpoznatijih domaćih estradnih pjevačica, a riječ je o Jeleni Karleuši, za koju bi mnogi pomislili da nema mane, kako zaista veliku pažnju posvećuje svom izgledu i svojim outfitima.

Ipak, kada vidite fotografiju koju je Jelena zabilježila sa pjevačem Darkom Lazićem, i sami ćete se uvjeriti da to i nije baš tako, a mnogi na društvenim mrežama su sebi dali za pravo da prokomentarišu da bi pjevačica vjerovatno sve dala da može da uništi ovu fotografiju na kojoj i nije baš u nešto bajnom izdanju. Evo o čemu se radi, pa sami procijenite.

Komentari