Notes160x600
Rollup
Jelena Karleuša isprozivala Nikolu Teslu : Smatra kako je on čudak koji je imao poremećaj!

Jelena Karleuša isprozivala Nikolu Teslu : Smatra kako je on čudak koji je imao poremećaj!

Jelena Karleuša poznata je po tome što svaku svoju misao izgovori bez uljepšavanja. Tako je bilo I ovaj put, samo što je njena konstatacija izazvala veliku prašinu u krugovima šire javnosti.

Naime, Jelena Karleuša odlučila je iznijeti svoj stav po pitanju života Nikole Tesle. Ono što je Jelenu natjeralo da iznese svoj stav po pitanju života Nikole Tesle jeste imitacija Nenada Pagonisa u poznatom humanitarnom šou programu “ Tvoje lice zvuči poznato”. Naime, Nenad je odbio da imitira Končitu Verdi. Nenad Pagonis pojavio se u zlatnoj haljini, ali kroz nastup potrgao je haljinu i ostao u majici sa likom Nikole Tesle.

Ovaj potez Jelenu je očigledno iznervirao, čim je prokomentarisala njegov nastup kroz dosta opaski. Jelena smatra kako Nikola Tesla nije nikakav predstavnik tradicionalnih vrijednosti, te kako smatra da je Nikola bio obični čudak bez žene. koji je izbjegavao kontakt sa ljudima zbog straha od bakterija.

Smatra da je Končita kompletna ličnost koja je pobijedila na eurosongu, a osim toga smatra kako je Končita poznata po svom humanitarnom radu.

Komentari