Notes160x600
Rollup
Ivana Selakov otkrila detalje vantjelesne trudnoće

Ivana Selakov otkrila detalje vantjelesne trudnoće

U posljednje vrijeme iz medija saznajemo o dosta žena sa muzičke estrade kako se podvrgavaju vantjelesnim oplodnjama.

Da li je to zbog previše rada i raznih hemikalija koje unose u svoj organizam ili zbog stresa koje svakodnevno proživljavaju postavlja se pitanje ?

Još jedna zvijezda odlučila se na taj potez te krenula već sa terapijama vantjelesne oplodnje.

Naime, Ivana Selakov koja je sa svojim vjerenikom Predragom Mirkovićem već duže vremena zajedno odlučila se na jos jednu stepenicu u svom životu,a to ej da se ostvari u ulozi majke.

Pokušavala je duže vremena da ostane u drugom stanju međutim kako nije išlo riješila je da stvar uzme u svoje ruke te nam otkrila detalje o tome.

”Podržavam vantelesnu oplodnju. Ušla sam u taj proceduru. To je jedan proces koji je malo dosadan u smislu da žena mora da prima hormone svaki dan. To je ogromna količina injekcija, preko 250 moram da primim” – kaže Ivana Selakov i dodaje kako joj ti nije uopšte problem jer zna koji je njen cilj.

Ivani je jedini problem stalno oticanje tijela da čak ima osjećaj da joj se garderoba zateže, ali uz podršku njenog vjerenika sve lakše prolazi jer znaju ka čemu teže.

”Priželjkujem da se ostvarim u ulozi majke. Mnogo mi je to bitno. Trenutno mi je to prioritet. Sve ostalo sam ispunila sebi i sve želje sam ostvarila” – kaže Ivana.

 

Komentari