Notes160x600
Rollup
ISTOPIO MU SE MOBITEL U DŽEPU: Biciklista zadobio opekotine trećeg stepena

ISTOPIO MU SE MOBITEL U DŽEPU: Biciklista zadobio opekotine trećeg stepena

Vjerovatno nikada niste razmišljali o tome da vas vaš mobitel može povrijediti. Da, moguće je. Iako se vama to još nije dogodilo, ljudi širom svijeta su imali takve probleme.

Gareth Clear je doživio baš to, njegov mobitel ga je povrijedio. Ovaj biciklista iz Sidneya je kazao kako mu se mobitel istopio u zadnjem džepu prilikom čega je zadobio opekotine trećeg stepena.

Tridesetšestogodišnji Clear je vozio bicikl na planini kada je odjednom pao na leđa, a mobitel mu se nalazio u zadnjem džepu. Pad nije bio ozbiljan, a nakon što je ustao osjetio je miris spaljenog mesa.

“To je bio nevjerovatan bol. Šorc se topio na meni i dim je išao preko moje stražnjice”, kazao je nesretni biciklista.

Nakon što je opekao prste pokušavajući “odlijepiti” mobitel sa butine, napokon ga se uspio riješiti. Uslijedio je odlazak u bolnicu, gdje mu je rečeno kako mu je koža spaljena, a sada će najvjerovatnije provesti sedmicu dana u bolnici kako bi se zaliječila opekotina i odstranio višak mrtve kože.

Inače, u pitanju je bio mobitel iPhone. Zabrinut za sigurnost ljubitelja iPhonea, Gareth je pokrenuo stranicu na Twitteru, a navodno su ga kontaktirali i čelnici Applea koji istražuju incident s iPhoneom.

Komentari